L’alumnat de 4t C de l’Institut Ernest Lluch us saluda des del cinema Zumzeig!

Amb el nou curs, ha començat també una nova edició del projecte Cine Àgora, en  col·laboració entre l’Institut Ernest Lluch, Zumzeig Cinecooperativa i Drac Màgic.

Els nois i noies de 4t d’ESO C han visionat, conjuntament, 14 curtmetratges representatius de l’evolució del llenguatge audiovisual i la història del cinema, des del cinema dels orígens amb els germans Lumière o Alice Guy, fins a l’actualitat estatal de la mà de cineastes com Carla Simón, Isaki Lacuesta o Virginia García del Pino.

El dia 10 d’octubre vam gaudir d’una sessió de visionats especial al cinema Zumzeig, on l’Ariadna Ribas, una de les persones que donen vida a aquest cine-cooperativa pioner a Catalunya, ens va explicar el projecte i ens va ensenyar els detalls d’un indret màgic: la cabina de projecció.

Ara comença la feina difícil: decidir quins d’aquets curtmetratges formaran part de les projeccions programades els dies 21 i 24 de novembre a l’institut i el 12 de desembre al Zumzeig.

The show must go on!

 

 

2017-11-15T14:23:47+00:0026/10/2017|Categories: Blog|Tags: , |Comentaris tancats a L’alumnat de 4t C de l’Institut Ernest Lluch us saluda des del cinema Zumzeig!