Projeccions d’AR(curt)MENTS de l’Institut Icària

El passat 6 de març, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Icària va presentar la seva programació “AR(curt)MENTS” a la Biblioteca Xavier Benguerel, especialitzada en cinema.

El públic, un grup de 50 nens i nenes de 5è de Primària de l’Escola Bogatell, van poder veure i comentar dos curts especialment triats per a ells i elles: “L’equip petit” de Dani Resines i Roger Gómez i “Vestido nuevo” de Sergi Pérez.

Durant tota la sessió, el públic va poder reflexionar i dialogar sobre les qüestions que els curts els proposaven, acompanyats per la dinamització de l’alumnat de Cine Àgora.

Amb “Vestido nuevo” es va debatre sobre els estereotips i els rols de gènere, la pròpia identitat i els gustos, el desig d’expressar-se lliurement, etc. Mentre que amb l'”Equip petit” va obrir una conversa al voltant de la competitivitat en els esports, els valors que es poden transmetre a través dels jocs en equip, la importància de guanyar o perdre, la diversió i l’esforç, entre d’altres.

En aquest darrer cas, l’alumnat havia convidat Roger Gómez i Dani Resines (directors) i Cristina Sánchez (productora).

Gràcies a la seva participació, el públic va poder descobrir d’on va sortir la idea del curt, fer-los preguntes i compartir amb ells anècdotes i opinions sobre els valors de l’esport.

2018-03-14T18:19:38+00:0014/03/2018|Categories: Blog|Tags: , |Comentaris tancats a Projeccions d’AR(curt)MENTS de l’Institut Icària