Pim! Pam! Curt!, el programa de curts del primer trimestre de Cine Àgora

Cartell Cine Àgora

Pim! Pam! Curt! és el primer programa de curtmetratges que es podrà veure en aquesta edició de Cine Àgora.

20 de novembre a les 15:30 h – projecció per l’alumnat de l’Escola Bogatell
Adri (Estibalitz Urresola) 15′
L’Adri és una noia que, durant una important competició de natació, té per primer cop la menstruació. Amb quins problemes s’enfrontarà?

Happines (Steve Cutts) 5′
Representació de la societat de consum actual mitjançant rates, mostrant a la raça humana com una plaga destructiva que amenaça el món.

Migrar no es delito (Coordinadora d’ONG d’Euskadi) 4′
Aquest curt tracta sobre els diferents tipus de migracions (sud-nord i nord-sud i, a més, sud-sud i nord-nord) i les diferents característiques que les defineixen.

 

23 de novembre a les 10:20 h – projecció per l’alumnat de l’Institut Icària
Quand j’etais petit (Elena Molina) 11′
A través de titelles, el protagonista del curt ens parla sobre el patiment que sofreixen alguns infants africans que de petits són segrestats i obligats a ser soldats.

Romeu o Julieta (IES Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi) 8′
La protagonista d’aquets curtmetratge es sent rebutjada quant la gent se n’adona que es sent com un noi, és a dir, quan és qui realment és.

En la azotea (Damià Serra) 11′
Una tarda d’estiu un grup d’adolescents pugen al terrat d’un edifici per tenir vistes d’una noia fent topless, quan decideixen fer-li una foto pujant-se a la vora del taulat…

2018-11-20T16:21:40+00:0020/11/2018|Categories: Blog|Comentaris tancats a Pim! Pam! Curt!, el programa de curts del primer trimestre de Cine Àgora