Nou recurs didàctic!

Degut a la declaració de l’estat d’alarma i a la cancel·lació de les activitats públiques no s’han pogut realitzar les projeccions a l’escola Bogatell i al Casal de Gent Gran Quatre Cantons, programades pels i les alumnes de 4t ESO de l’Institut Icària.

Per tal d’adaptar el projecte a les noves circumstàncies s’ha realitzat un recurs didàctic en línia d’una selecció dels curtmetratges. Aquest recurs destinat al professorat i persones formadores consisteix en una fitxa de cadascun dels curtmetratges amb una classificació de les temàtiques de Justícia Global que permet treballar-hi i una proposta d’activitats de dinamització. Aquest recurs en línia es posa a disposició dels centres educatius de manera lliure i gratuïta.

2020-07-31T11:45:18+00:0030/07/2020|Categories: Blog, General|Comentaris tancats a Nou recurs didàctic!