Institut Icària 2017-10-25T11:31:16+00:00

Centres educatius – Institut Icària

Cine Àgora  es desenvolupa a l’Institut Icària, amb la col·laboració de la Biblioteca Xavier Benguerel, equipament del barri La Vila Olímpica del Poblenou especialitzat en cinema.

El projecte consisteix en la creació, programació i dinamització, per part de l’alumnat de 4t d’ESO, d’un cineclub escolar enfocat a la difusió de creacions audiovisuals compromeses amb la transformació social des d’una perspectiva de Justícia Global.

Cine Àgora  és un espai de trobada, dins i fora del centre educatiu, que vol promoure la consciència crítica i reflexionar al voltant dels missatges que difonen les diferents narratives cinematogràfiques sobre valors i actituds relacionades amb la defensa de la cultura de pau i drets humans.

Les sessions del cineclub es duen a terme a dos espais diferents per tal d’oferir el servei a diferents grups de població. D’una banda, es fan sessions al centre educatiu adreçades a l’alumnat d’ESO. D’altra banda, es fan sessions a la Biblioteca Xavier Benguerel, obertes al públic general.