La programació del darrer trimestre del curs a l’IES Icària

Ja tenim aquí la programació que els i les participants de CINE ÀGORA han preparat per al darrer trimestre del curs 2017/18.

El dimarts 29 de maig a la Biblioteca especialitzada en cinema Xavier Benguerel es projectaran els curts Vuelta al mundo de Leticia Dolera, Idiots de Big Lazy Robots VFX i Lo incorrecto de la Fundació Prevent. La sessió comptarà amb la presència de Doriana Bagnoli, directora d’inclusió de la Fundació Prevent i de Mireia Sanz que és una de les protagonistes del curtmetratge.

El divendres 1 de juny es farà la sessió a la sala d’actes de l’Institut Icària on es projectaran No Jungle de Carmen Menéndez i Good vibrations de Oh my Goig. La sessió comptarà amb la presència de Carmen Menéndez, la directora d’un dels curts.

L’alumnat ha programat les sessions per a reflexionar i posar sobre la taula qüestions que tenen a veure amb al cultura de pau i la justícia global que consideren que són interessants per al públic a qui es dirigeixen. Els i les joves dinamitzaran el debat i recolliran les impressions del públic sobre les peces audiovisuals.

2018-05-29T13:45:09+00:0029/05/2018|Categories: Blog|Comentaris tancats a La programació del darrer trimestre del curs a l’IES Icària